20 Ağustos 2010 Cuma

Canon PowerShot SD4000 IS

Canon PowerShot SD4000 IS Digital Elph : Üst seviye Canon özelliklerinin modern ve şık bir gövde yapısında bir araya geldiği PowerShot Digital Elph serisinin yeni üyesi Canon PowerShot SD4000 IS Digital Elph fotoğraf makinesi CMOS görüntü sensörü ve f2.0 parlak lensi ile Digital Elph sınıfında Canon'a özgü HS yüksek ışık hassasiyet sistemine sahip ilk model olma özelliği taşıyor. Fotoğrafseverlere Elph serisi fotoğraf makinelerinde en gelişmiş görüntü kalitesini sunan Canon PowerShot SD4000 IS Digital Elph loş ışıklı koşullarda çekim işlemlerini kolaylaştırıyor. Canon PowerShot SD4000 IS Digital Elph dijital fotoğraf makinesi HD kalitesinde video kayıt özelliğiyle özel anların kaydedilmesinde farklı bir seçenek de sunuyor.


10 megapiksellik Canon PowerShot SD4000 IS kamera
Avrupa'da Canon IXUS 300 HS ismi altında piyasaya sunulacak olan yeni Canon PowerShot SD4000 IS dijital fotoğraf makinesi güncel fonksiyonları kullanmak isteyen ve şıklığa önem veren kullanıcılara yönelik bir ürün. 10 megapiksel çözünürlüklü arka aydınlatmalı CMOS sensörü ve DIGIC 4 görüntü sensörünün oluşturduğu Canon'a özgü HS Sistemi loş aydınlatmalı ortamlardaki fotoğrafların kalitesini geliştirirken yüksek ISO değerlerinde çekilen dijital fotoğraflardaki noise etkisinin azaltılmasına da yardımcı oluyor. 





Canon PowerShot dijital kamera
Canon'un HS Sisteminin yanında f/2.0 objektif de sensörün daha çok ışık almasını sağlayarak daha yüksek çekim hızlarının kullanılabilmesine ve kamera sarsıntısının olumsuz etkilerinin azaltılarak keskin netlikte yüksek kalitede fotoğraflar elde edilmesine imkan tanıyor. Bu birliktelik ayrıca fotoğrafların mümkün olduğunca flaş kullanılmadan çekilmesini ve böylece daha doğal, daha canlı ve daha güzle alan derinliğine sahip fotoğraflar çekilmesini sağlıyor. 



Canon PowerShot SD4000IS saniyede 8.4 kare seri çekim hızı
Canon'un yeni PowerShot SD4000 IS modeli saniyede 8.4 kare ile Canon PowerShot Digital Elph serisinin en hızlı seri çekim hızına sahip. Cihaz yine Digital Elph fotoğraf makinelerinde bir ilk olmak üzere diyafram ve çekim hızı kontrolleriyle gelişmiş esneklikte yaratıcı çekim olanakları sunuyor. Canon yetkilileri yeni Canon PowerShot SD4000 IS Digital Elph fotoğraf makinesinin üst seviye fotoğraf çekim özelliklerini ultra kompakt boyutlarda sunduğuna işaret ederek cihazın HS Sisteminin her türlü koşulda keskin netlikte görüntüler elde edilmesine yardımcı olduğunu ifade ediyorlar. 



Canon PowerShot SD4000 IS kamera tasarımı
Göz alıcı yumuşak tasarım çizgileri Canon PowerShot SD4000 IS dijital fotoğraf makinesinin görünüme önem veren kullanıcılara hitap etmesini sağlıyor. Canon PowerShot SD4000 IS fotoğraf makinesi Digital Elph serisinin kendine has özelliklerini parlak ve kompakt bir gövde yapısında sunuyor. 



Canon SD4000 IS Digital Elph ile HD kalitesinde video kayıt
HD kalitesinde video kayıt fonksiyonu Canon PowerShot SD4000 IS dijital fotoğraf makinesini en dikkat çeken özelliklerinin başında geliyor. Böylece cihaz kullanıcıların hem dijital fotoğraf ve hem de dijital video gereksinimlerine cevap vermiş oluyor. Kaydedilen HD kalitesindeki video görüntüler kameranın USB bağlantısı sayesinde diğer ortamlara hızla aktarılabiliyor. Kameranı HDMI çıkışı da mevcut. 



Canon PowerShot SD4000 IS - Süper Ağır Çekim video fonksiyonu
Mevcut tüm özelliklerine ek olarak Canon PowerShot SD4000 IS dijital fotoğraf makinesinde yeni Super Slow Motion (Süper Ağır Çekim) video kayıt fonksiyonuna da yer verilmiş. Oldukça yüksek kare hızlarında video çekmeye imkan tanıyan bu fonksiyon sayesinde kaydedilen video görüntüler normal hızda oynatıldıklarında son derece kaliteli bir ağır çekim görüntüler elde edilebiliyor. Süper Ağır Çekim fonksiyonu video görüntüleri 240 saniye / kare hızında kaydedebiliyor. 



Canon PowerShot SD4000 IS Digital Elph kamera özellikleri
• 3.0 inç geniş format LCD ekran
• 3.8x optik zoom
• Görüntü Sabitleme fonksiyonu
• SDXC hafıza kartı desteği
• Kablosuz iletişime sahip Eye-Fi hafıza kartı desteği
• Minyatür ve Balıkgözü gibi yeni çekim modları
• Akıllı Çekim teknolojisi 



Canon PowerShot SD4000 IS satış fiyatı & incelemesi
Yeni Canon PowerShot SD4000 IS Digital Elph fotoğraf makinesi kırmızı, siyah ve gümüşten oluşan üç farklı gövde rengi seçeneğiyle kullanıcıların beğenisine sunulacak. Mayıs ayı sonlarına doğru raflardaki yerini alması beklenen Canon PowerShot SD4000 IS dijital fotoğraf makinesinin satış fiyatının 349.99 USD civarında olacağı tahmin ediliyor. 



Canon PowerShot SD4000 IS kamera incelemesi
Canon PowerShot SD4000 IS dijital kameranın test örneği elimize ulaştığında yüksek çözünürlüklü test fotoğrafları eşliğindeki kapsamlı bir Canon PowerShot SD4000 IS incelemesini sizlere sunacağız. 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder